Welkom


Diensten


Werkwijze


Over Monique


Portfolio


Partners


Insights


BreinCentraal Leren


Contact

 

Werkwijze

Grondig en zorgvuldig
Monique de Boer gaat zowel bij het ontwikkelen van programma’s als bij de uitvoering daarvan heel grondig en zorgvuldig te werk. Door haar academische achtergrond weet ze de kern van een probleem haarfijn te analyseren en op methodische wijze aan te pakken.
 
Maatwerk
Op basis van haar didactische ervaring en goed ontwikkelde intuďtie, bepaalt ze de inzet van leervormen die per doel en per doelgroep op maat aangeboden worden. Daarbij maakt zij gebruik van verschillende trainings- en begeleidingstechnieken, waaronder Insights, Mediation, door Landmark geïnspireerde methodieken, intuïtietraining en supervisie- en intervisiemethodieken.
 
Verfrissende aanpak
Kenmerkend voor Moniques werkwijze is de toepassing van verschillende, vaak creatieve en expressieve leervormen: zowel de rationele als de emotionele kant van deelnemers wordt aangesproken. Dit helpt om uit vaste denkpatronen te komen en uitgedaagd te worden om nieuwe vaardigheden te oefenen. Bovendien kunnen deelnemers zo nieuw verworven kennis en vaardigheden beter vasthouden.